Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier uw emailadres in en ontvang de nieuwsbrief

Hotel de Logerij te Renesse

 

Uitwaaien en genieten in Zeeland!
Op zoek naar uw ideale vakantiebestemming in de provincie Zeeland? Ontdekt u wat voor u belangrijk is. Voor de één is dat rust en comfort, voor de ander is dat een tijdelijk en gastvrij thuis. Hotel de Logerij in Renesse wil graag beiden dienen. Met een accommodatie die dan wel eenvoudig maar daarnaast uniek is in ligging: rustig, maar op slechts 2 minuten loopafstand gelegen van het bruisende centrum van Renesse en op 10 minuten loopafstand van het strand. Of u nu wilt wandelen, fietsen, watersporten, winkelen, uitgaan of van de prachtige schone en kilometers lange stranden wilt genieten. Hier kan het allemaal. Een bijzonder stukje Renesse in een bijzonder stukje Zeeland.

Het hotel beschikt over 22 nette kamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet. Naast de 2-persoonskamers zijn er ook kamers voor 3 of 4 personen. Op de begane grond zijn 4 kamers, alle andere kamers zijn alleen te bereiken met een trap.

Voordat u aan uw activiteiten van die dag begint serveren wij u een ontbijtbuffet tussen 8.00 en 10.30 uur in onze ontbijtzaal. Bij mooi weer kunt u ook ontbijten op de zonnige patio en er zijn gratis koffie en thee faciliteiten in de Lounge, er staat ook een automaat in de lounge voor frisdrank,koek ,ships en chocoladerepen. De receptie is dagelijks geopend vanaf 8:30 tot 17:00. Ook beschikt ons hotel over een eigen ruime parkeerplaats waar u als gast gratis uw auto kunt parkeren en krijgt u gratis toegang tot ons WIFI netwerk tijdens uw verblijf.

Wegens COVID-19 werken wij volgens voorgeschreven hygiëne maatregelen.

U kunt inchecken tussen 14:00 en 16.00 uur. Alleen na telefonisch overleg is het eventueel mogelijk om na 17.00 uur in te checken. Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie.

Op de dag van vertrek kunt u uitchecken tussen 8.30 en 11:00 uur.

Rechtstreeks bij het hotel boeken betekent: Altijd de goedkoopste prijs en de beste voorwaarden!

Klik hier om on-line te reserverenU kunt nu online reserveren bij Hotel de Logerij. Hier kunt u precies uw wensen aangeven waarna u verschillende mogelijkheden worden aangeboden voor een verblijf in ons hotel. Alle aangeboden kamers zijn inclusief ontbijt tijdens het boeken krijgt u direct inzicht in de prijs.


Hotel de logerij

Laone 15
4325 EG Renesse
Nederland

Internet: www.delogerij.nl
Email: info@delogerij.nl

Telefoon: (+)31(0)111-462570Kamer van Koophandel: 83082565 BTW nr.: NL8627.19.410.B01