Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier uw emailadres in en ontvang de nieuwsbrief

Hotel de Logerij te Renesse

uitwaaien en genieten in Zeeland!

 

Op zoek naar uw ideale vakantiebestemming in de provincie Zeeland? Ontdekt u wat voor u belangrijk is. Voor de één is dat rust en comfort, voor de ander is dat een tijdelijk en gastvrij thuis. Hotel de Logerij in Renesse wil graag beiden dienen. Met een accommodatie die dan wel eenvoudig maar daarnaast uniek is in ligging: rustig, maar op slechts 2 minuten loopafstand gelegen van het bruisende centrum van Renesse en op 10 minuten loopafstand van het strand. Of u nu wilt wandelen, fietsen, watersporten, winkelen, uitgaan of van de prachtige schone en kilometers lange stranden wilt genieten. Hier kan het allemaal.    Een bijzonder stukje Renesse in een bijzonder stukje Zeeland.

Het hotel beschikt over 22 nette kamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet. Naast de 2-persoonskamers zijn  er ook kamers voor 3 of 4 personen. Op de begane grond zijn 4 kamers, alle andere kamers zijn alleen te bereiken met een trap.

Voordat u aan uw activiteiten van die dag begint serveren wij u een ontbijtbuffet tussen 8.30 en 10.00 uur in onze ontbijtzaal. Bij mooi weer kunt u ook ontbijten op de zonnige patio. Tot 's avonds 22.00 uur kunt u een heerlijk gekoeld of warm drankje bestellen voor op de kamer, de patio of in de bar. De receptie is dagelijks geopend van 8.30-10.30 en 15.00-18.00 uur. U kunt hier terecht voor routekaarten en informatie over de omgeving. Voor wat betreft de verzorging van de inwendige mens helpen wij u graag een geschikt restaurant te vinden. Ook beschikt ons hotel over een eigen ruime parkeerplaats waar u als gast gratis uw auto kunt parkeren en krijgt u gratis toegang tot ons WIFI netwerk tijdens uw verblijf.

Wegens COVID-19 werken wij volgens voorgeschreven hygiëne maatregelen en zijn bepaalde faciliteiten aangepast/gesloten. Onder andere wordt het ontbijt op uw tafel in de ontbijtzaal geserveerd en zijn de bar en patio gesloten.

U kunt inchecken tussen 15.00 en 18.00 uur. Alleen na telefonisch overleg is het eventueel mogelijk om na 18.00 uur in te checken. Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie.

Op de dag van vertrek kunt u uitchecken tussen 8.30 en 10.30 uur.

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u vooraf te reserveren.

Rechtstreeks bij het hotel boeken betekent: Altijd de goedkoopste prijs en de beste voorwaarden!


Klik hier om on-line te reserveren


U kunt nu online reserveren bij Hotel de Logerij. Hier kunt u precies uw wensen aangeven waarna u verschillende mogelijkheden worden aangeboden voor een verblijf in ons hotel. Alle aangeboden kamers zijn beschikbaar en u krijgt direct inzicht in de prijs. Dit hotel accepteert geen reizigers jonger dan 21 jaar.Hotel de logerij

Laone 15
4325 EG Renesse
Nederland

Internet: www.delogerij.nl
Email:
info@delogerij.nl

Telefoon: (+)31(0)111-462570


Kamer van Koophandel: 56821360 BTW nr.: NL852317499B01