Goed TOEVEN

Alles voor een comfortabel verblijf

Hotel de Logerij beschikt over 22 nette en schone kamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet. Naast de éénpersoons- en tweepersoonskamers zijn er ook kamers voor drie of vier personen. Op de begane grond zijn er in totaal vier kamers die geschikt zijn voor minder-validen, alle andere kamers zijn te bereiken via een trap. Het hotel beschikt over een fraaie ontbijtruimte, comfortabele lounge met koffiehoek, ruim en beschut terras in de patio van het hotel en ruime parkeergelegenheid.

volledige renovatie

Alle hotelkamers zijn begin 2022 gerenoveerd, tegelijk met de andere ruimtes binnen het hotel. De donkere tinten en oubollige inrichting heeft plaats gemaakt voor frisse tinten en vlot meubilair. Ook is de oprijlaan bestraat en zijn de parkeerfaciliteiten verbeterd. Voor uw fietsen is er een degelijke overdekte stalling gerealiseerd, waarvan een gedeelte afsluitbaar is.

COMFORTABELE LOUNGE

Genieten van een lekkere kop koffie en op je gemak je favoriete magazine doornemen of de krant lezen? Dat kan in de totaal vernieuwde lounge, die met openslaande deuren verbonden is aan de ruime patio. De patio is bij  mooi weer een ideale plaats, om lekker uit de wind te zitten.

RIANTE PATIO

Wat is er fijner, dan een mooie zomerdag beginnen met een ontbijt in de buitenlucht? Het kan bij Hotel de Logerij in de ruime patio, die bereikbaar is vanuit de lounge maar ook direct vanuit de ontbijtzaal. Ook rokers vinden er een prima gelegenheid om te ontspannen.

Ruime Ontbijtzaal

Ook de ruime ontbijtzaal is volledig nieuw ingericht en combineert zonnige tinten met vlot en comfortabel meubilair. Het buffet is opnieuw opgebouwd met robuuste planken en biedt plaats voor verse broodjes, gekookte eitjes, heerlijk broodbeleg, fruitsappen en alles wat je bij een uitgebreid ontbijt kan verwachten.

Overzicht

Wat kan je verwachten bij De Logerij?

Fietsvriendelijk

Hotel de Logerij beschikt over een degelijke fietsenstalling en oplaadpunten voor uw electrische fiets. Vraag naar de fietsroutes bij onze receptie.

fraaie ontbijtruimte

Elke ochtend staat er een uitgbreid ontbijt voor u klaar in onze fraaie ontbijtruimte, die tegelijk met onze kamers gerenoveerd is!

gratis koffie & thee

Een krant of tijdschrift lezen met een lekkere kop koffie of thee? Dat kan in onze comfortabele lounge of buiten, in onze ruime patio.

drank/snackautomaat

Lekkere trek of zin in een drankje? Dan kan je altijd terecht bij de snackautomaat in onze lounge. 

Gratis Parking

Als één van de weinige hotels in Renesse biedt Hotel de Logerij gratis parkeerruimte voor alle gasten, op eigen terrein.

Gratis wifi

Uiteraard voorziet Hotel de Logerij in deze eerste levensbehoefte.
Er is gratis wifi in het gehele hotel.

Ruime patio

Bij mooi weer lekker uit de wind zitten? Dat kan in de ruime patio van het hotel. Deze is de hele dag & avond beschikbaar voor onze gasten.

Vergaderruimte

Op zoek naar een representatieve ruimte voor een vergadering of training? Vraag naar de mogelijkheden voor een bijeenkomst bij Hotel de Logerij.