goed slapen

Voordelig & Comfortabel

Goed slapen is bijkomen van de dag en uitgerust beginnen aan de volgende. Dat lukt zeker in één van onze 22 kamers. Van klein tot groot. Vanaf 10m² tot 18m². Van éénpersoons tot vierpersoons. Net waar je behoefte aan hebt. Eén ding hebben ze gemeen: in de sfeervolle kamers met comfortabele bedden, vind je overal gratis wifi, een flatscreen-tv, waterkoker en een zithoek.

Hotelkamer

voor 1 persoon

Deze praktische eenpersoonskamer beschikt over gratis wifi, badkamer, comfortabel bed, waterkoker en een flat-screen TV.

Hotelkamer

voor 2 personen

De tweepersoonskamers zijn grotendeels gelegen op de 1e verdieping. Er zijn ook tweepersoonskamers beschikbaar op de begane grond, die hierdoor prima geschikt zijn voor minder-validen. Allemaal beschikken ze over gratis wifi, badkamer, zithoek, comfortabele bedden, waterkoker en een flatscreen TV. De tweepersoonskamers zijn er met een oppervlakte van 16m² tot 18m².

familieKamer

voor max. 3 personen

Onze driepersoons familiekamer is geschikt voor maximaal drie volwassenen of twee volwassenen en één kind. Deze praktische kamer beschikt over gratis wifi, badkamer, comfortabele bedden, waterkoker en een flatscreen TV. Het tarief voor de derde persoon (kind of volwassene) op deze kamer bedraagt € 30,- per nacht. De kamer heeft een oppervlakte van 18m².

familieKamer

voor max. 4 personen

Onze vierpersoons familiekamer is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen (van 3 tot 16 jaar). De kamer is voorzien van een stapelbed voor de kinderen. Verder beschikt de kamer over gratis wifi, badkamer, comfortabele bedden, waterkoker en een flatscreen TV. Het tarief voor de kinderen op de kamer bedraagt € 30,- per kind, per nacht. De kamer heeft een oppervlakte van 18m².

Goed om te weten!

Praktische informatie

Kinderen

Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis,
mits je een eigen babybedje meebrengt.

Inchecken

Als je bij Hotel de Logerij een kamer boekt,
dan ontvangen we je graag rond 15.00 uur in het hotel.

Betaling

We vragen een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag bij het boeken. De overige 50% kan je voldoen bij vertrek d.m.v. pin, creditcard of contante betaling.

Gratis Parking

Als één van de weinige hotels in Renesse biedt Hotel de Logerij gratis parkeerruimte voor alle gasten, op eigen terrein.

Gratis wifi

Uiteraard voorziet Hotel de Logerij in deze eerste levensbehoefte.
Er is gratis wifi in het gehele hotel.

Uitchecken

We vragen onze gasten om voor 11:00u ’s ochtends uit te checken.